Passievooronderwijs.nl

Over passievooronderwijs.nl

De persoon achter de website is , Dave van Limborgh.

Ik ben 38 jaar en werk sinds 1995 in het onderwijs.
Vanaf die tijd heb ik gewerkt in het voorgezet onderwijs, particulier onderwijs, op een ROC en nu op de Hogeschool Rotterdam. MER.

Na mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam (lerarenopleiding economie en aardrijkskunde: 1989 - 1993) heb ik de universiteit  (economische geografie 1993 -1996) afgerond. Daarna heb ik ruim een half jaar als "backpacker" rondgereisd in Australie en Thailand.

Teruggekomen heb ik een bewuste keuze gemaakt om te gaan werken in het onderwijs. In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat het onderwijs echt mijn ding is.
Daarom ben ik 2004 begonnen met de studie onderwijskunde en heb deze in 2006 (bachelor) afgerond.
Ik vond dit een hele leuke en leerzame studie waardoor ik mijzelf als docent verder kon ontwikkelen.

Via deze site wil ik proberen of het mogelijk is om een leeromgeving te creeren waarin ik zowel mijn passie als kennis kwijt kan, op een manier dat ook anderen worden uitgedaagd om te leren en zichzelf te ontwikkelen.

Kies een onderdeel:

"Voorstellingsvermogen is belangrijker dan kennis"
A. Einstein
Sinds 1 oktober 2007 kun je je online aanmelden voor een opleiding aan de Hogeschool Rotterdam voor het studiejaar 2008-2009. Het programma dat dit mogelijk maakt heet Studielink. Studielink werkt eenvoudig, overzichtelijk en snel, want je hoeft je niet meer apart aan te melden bij de IB-groep.